Αργυρούπολη – Προκλητικός και αμετανόητος ο 46χρονος – «Δεν περίμενα τα χτυπήματα να της κάνουν τέτοια ζημιά»

Αργυρούπολη – Προκλητικός και αμετανόητος ο 46χρονος – «Δεν περίμενα τα χτυπήματα να της κάνουν τέτοια ζημιά»

Ο 46χρονος άνδρας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη και καταζητείτο από την περασμένη Παρασκευή

Κυνικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών που σακάτεψε στο ξύλο τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο 46χρονος άνδρας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη και καταζητείτο από την περασμένη Παρασκευή.

Το πρωί της Τρίτης θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η 40χρονη σύντροφός του δίνει μάχη στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί προχώρησαν σε κρανιοτομή καθώς τα τραύματα στο κεφάλι από την μανία του 46χρονου της προκάλεσαν σοβαρά αιματώματα.

Χαρακτηριστική της βιαιότητας του ξυλοδαρμού ήταν η πρώτη αντίδραση των γιατρών, οι οποίοι θεώρησαν ότι η κοπέλα είχε τραυματιστεί σε σοβαρό τροχαίο.

Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Η στάση του 46χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη.

Αν και δε συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελεύθερος. Αύριο, Τρίτη, μετά τις 09:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, δεν βρέθηκε οπλισμός.

«Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»

Ακόμη και η κόρη του με μία ανάρτησή της… ζητά την τιμωρία του και συγκλονίζει.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου» γράφει στην ανάρτησή της και του απευθύνεται λέγοντας: «Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα και χρώματος ασημί» πρόσθεσε.

Το ένοχο παρελθόν του 46χρονου

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που κακοποιούσε σύντροφό του… Ο 46χρονος είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν λόγω του επιθετικού χαρακτήρα. Η πρώην σύζυγός του, με την οποία ζούσαν επίσης στην Αργυρούπολη, ισχυρίζεται ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα, φέρεται να την είχε μαχαιρώσει.

Η νεαρή κοπέλα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κακοποιητή της, πήρε το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί κι εξαφανίστηκε, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ζει πλέον εκτός Ελλάδος.

Η σχέση της 40χρονης με τον δράστη μετρούσε μόλις λίγους μήνες. Σύχναζαν στα καφέ της περιοχής και πηγαίναν βόλτα τον μεγάλο σκύλο του δράστη. Ο έρωτας όμως έγινε εφιάλτης… κι όλοι εύχονται η 40χρονη γυναίκα να βγει νικήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ