Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – «Τσουνάμι» αποκαλύψεων μετά την καταγγελία – Οι απειλές και τα αναπάντητα ερωτήματα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – «Τσουνάμι» αποκαλύψεων μετά την καταγγελία – Οι απειλές και τα αναπάντητα ερωτήματα

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της κοπέλας, καθώς έτσι θα διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε προηγηθεί. Η Εισαγγελία, πάντως, ερευνά πιθανό κύκλωμα μαστροπείας πίσω από την υπόθεση

Αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή όλων όσοι εμπλέκονται στον βιασμό που καταγγέλλει ότι έχει πέσει είναι η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά μία εκδοχή αναγνώρισε από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί τον έναν από τους φερόμενους ως δράστες στην υπόθεση.

Ο άνθρωπος αυτός, μέλος εύπορης επιχειρηματικής οικογένειας στην Αθήνα, εντοπίστηκε από το νούμερο του δωματίου, στο οποίο ξύπνησε στις 10:00 της Πρωτοχρονιάς η 24χρονη.

Η κοπέλα αφότου ξύπνησε, πήγε στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι ξύπνησε σε δωμάτιο του 6ου ορόφου και η Αστυνομία πήγε στο ξενοδοχείο και συνέλαβε τον άνθρωπο που έμενε σε αυτό. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τις μέρες των εορτών και ύστερα από αυτό, συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο συγκεκριμένος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 24χρονη. Μάλιστα, κατά του συγκεκριμένου προσώπου ασκήθηκε δίωξη με το αδίκημα της συνεύρεσης χωρίς συναίνεση, αδίκημα που επισύρει ποινή έως 10 έτη. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, δηλαδή για την ποινή έως 10 χρόνια, ο φερόμενος ως δράστης δεν προφυλακίστηκε και είναι ελεύθερος υπό όρους. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Οσον αφορά στα άλλα δύο άτομα, η κοπέλα θυμάται πως στον ίδιο χώρο βρίσκονταν άλλοι δύο άντρες, εκ των οποίων φέρεται να έχει αναγνωρίσει -προς το παρόν- τον έναν. Επίσης, ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αρνήθηκε ότι υπήρχαν κι άλλοι μαζί του στο δωμάτιο και υποστήριξε πως μόνο αυτός συνευρεύθηκε με την κοπέλα, υποστηρίζοντας πάντα πως όσα έγιναν ήταν με συναίνεση της 24χρονης.

Ετσι, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε διαδικασία για τους υπόλοιπους που φέρονται να συμμετείχαν στον φερόμενο ως βιασμό. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα αναφέρουν πως και οι τρεις φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι είναι από την Αθήνα, ενώ ο άνθρωπος που εμπλέκεται από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να είναι αυτός που προσκάλεσε την κοπέλα στο συγκεκριμένο πάρτι.

«Ανοίγει» η έρευνα

Πλέον, φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της κοπέλας, καθώς έτσι θα διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε προηγηθεί. Η Εισαγγελία, πάντως, ερευνά πιθανό κύκλωμα μαστροπείας πίσω από την υπόθεση.

Με βάση τις καταθέσεις της κοπέλας για πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία, οι Αρχές αναζητούν τυχόν κυκλώματα πίσω από την υπόθεση, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα.

Η έρευνα των Αρχών, πάντως, περιστρέφεται γύρω από τέσσερα συγκεκριμένα αναπάντητα ερωτήματα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το STAR, αναζητούνται απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

  • Η κοπέλα ξυπνά μόνη της και γυμνή στο δωμάτιο 602, το οποίο έχει κλεισθεί στο όνομα του κατηγορουμένου. Πού ήταν ο 27χρονος όταν ξύπνησε η κοπέλα; Γιατί είχε εξαφανισθεί;
  • Γιατί βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου το κλειδί από το δωμάτιο 510 που είχε κλείσει η κοπέλα γιατί δεν αισθανόταν καλά;
  • Σε ποιον ανήκει το χάπι συγκεκριμένης εταιρείας που αφορά σε στυτική λειτουργία και βρέθηκε στην έρευνα που έγινε στο δωμάτιο που φέρεται να έγινε ο βιασμός;
  • Ποιος έκλεισε το δωμάτιο 401 στο οποίο έγινε το πάρτι; Ήδη έχει σχηματιστεί δεύτερη δικογραφία για παραβίαση των μέτρων διάδοσης για τον κορονοϊό. Ξέρουμε ότι ο διοργανωτής κάλεσε το κορίτσι στο πάρτι, αλλά μένει να εξακριβωθεί αν αυτός έκλεισε το δωμάτιο ή κάποιος άλλος. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που γίνεται πάρτι;

Το τρίτο άτομο και οι απειλές

Στο μεταξύ, η 24χρονη δέχεται απειλές για τη ζωή της όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της.

Χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Καραθανάσης ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA: «Φιλοξενείται αυτή τη στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και προσπαθεί και φυλάγεται. Το να προστατεύσει τον εαυτό της, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της».

Ακόμα, η κοπέλα έχει δώσει συνολικά τρεις καταθέσεις και φαίνεται πως έχει ξεδιαλύνει στο μυαλό της την κατάσταση, με τους αστυνομικούς να της δείχνουν τέσσερις φωτογραφίες στις οποίες αναγνώρισε τον έναν, ο οποίος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, στην τρίτη κατάθεση αναγνώρισε και δεύτερο άτομο, που είναι αδελφός του πρώτου αλλά και στο κάδρο μπήκε και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν μπορεί να αναγνωρίσει προς το παρόν.

Το δεύτερο άτομο που αναγνώρισε η 24χρονη θα κληθεί στη Δικαιοσύνη μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί και αν βρεθεί κάτι, θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα σχηματιστεί δικογραφία για ομαδικό βιασμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ