Τζώρτζης Μονογυιός – Ξεσπά φίλος του – «Επώνυμοι βγαίνουν και καπηλεύονται αυτό το τραγικό γεγονός»

Τζώρτζης Μονογυιός – Ξεσπά φίλος του – «Επώνυμοι βγαίνουν και καπηλεύονται αυτό το τραγικό γεγονός»

Χθες, 18 Ιανουαρίου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 45χρονο επιχειρηματία, Τζώρτζη Μονογυιό που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά το τραγικό δυστύχημα στη Βούλα με τη Ferrari που οδηγούσε.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι η νεκροφόρα που μετέφερε από την Αθήνα τη σορό του Τζώρτζη Μονογιού φθάνει στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά στη χώρα της Μυκόνου. Μόνο μία φωνή ακούγεται, η μητέρα του εκλιπόντος: «Γιώργο μου! Γιώργη μου!»

Η Κατερίνα Μονογυιού προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τη μητέρα της… δε φεύγει στιγμή από δίπλα της. Οι δύο γυναίκες βρίσκουν την ελάχιστη παρηγοριά στην αγκαλιά των ιερέων. Στη συνέχεια η μητέρα του 45χρονου επιχειρηματία κατευθύνεται προς την εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ήταν αθόρυβος, δεν έλεγε για τα καλά που έκανε, θέλω να προσεύχεστε για την ψυχή του» σημείωσε η αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία, η μητέρα του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια μέσα από τα social media. «Άγγελέ μου για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε.

Η αδερφή Κατερίνα Μονογυιού μίλησε πρώτη φορά για το τραγικό χτύπημα της μοίρας στην οικογένειά της. Στέκεται δακρυσμένη μπροστά στις κάμερες, ευχαριστεί τον κόσμο, μιλά για τον αγαπημένο της αδερφό.

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του θεου, του χριστού μας και είναι καλά και πήγε απλά σε μια άλλη διάσταση, το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στο χριστό. Σας ευχαριστώ πολύ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή» σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα στον πόνο του, ο πατέρας του αδικοχαμένου, ζητά συγγνώμη από τους δημοσιογράφους. «Δεν μπορώ, βαρύ το φορτίο παιδιά. Τι να πω παιδιά; Αφήστε με, είμαι διαλυμένος. Αφήστε με. Συγγνώμη…» είπε.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Χάσαμε ένα συντοπιτη μας, ένα καλό παιδί, ήταν ένας ευγενικός, αρχοντικός και πολύ εργατικος νέος, αυτό που μένει πίσω είναι μία καλή ανάμνηση, να εύχεστε όλοι για την μητέρα του, για τα παιδάκια του, την άδερφή του» τόνισε ο μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου Δωρόθεος Β΄.

Στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογιού ξεσπά μπροστά στις κάμερες. Όπως λέει, κανείς δε θα καπηλευθεί τη μνήμη του εκλιπόντος.

«Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς, με εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα αφελή, επιπόλαια, θέλω να τους καλέσω να προστατευθούν την τελευταία στιγμή πριν αντιμετωπίσουν την κοινωνική χλεύη και τη νομική οργή της οικογένειας» σημείωσε φίλος του εκλιπόντος.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. (Δεν ήταν άλλος που βοήθησε;) Όχι δεν ήταν» συμπλήρωσε η αδελφή του θύματος, Κατερίνα Μονογυιού.

Μοναδική απούσα η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδηγός στο μοιραίο τροχαίο της Πέμπτης. Συνεχίζει να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα και οι γιατροί δεν τις επέτρεψαν να πει το τελευταίο αντίο στον σύντροφο της.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ