Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος

Εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

«Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό, να μιλήσει»

Νωρίτερα κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα είπε: «Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει».

Η Γεωργία κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τη φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου, Βασίλη Λεβέντη.

Στις 13:00 το μεσημέρι η 24χρονη κοπέλα αναμένεται να μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Ποιοι άλλοι θα καταθέσουν σήμερα

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης θα καταθέσουν  η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της Γεωργίας αλλά και ένα ακόμα πρόσωπο που κλήθηκε από τις Αρχές. Πρόκειται για έναν φίλο του εργοδότη με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η 17χρονη φίλη της ξεκίνησε μαζί με τη Γεωργία το βράδυ της παραμονής για το ξενοδοχείο αλλά η ανήλικη έφυγε τελικά μετά από λίγο με μια άλλη κοπέλα που συνάντησαν στην προεδρική σουίτα.

Ο εργοδότης της 24χρονης που θα καταθέσει και αυτός σήμερα, ήταν ο άνθρωπος στο οποίο τηλεφώνησε η 24χρονη όταν ξύπνησε στη σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί». Στο ξενοδοχείο πήγε με ένα φίλο του για να βρουν την Γεωργία και αυτός ο φίλος του θα είναι ο τέταρτος που θα καταθέσει.

Όπως αναφέρει ο εργοδότης και ο φίλος του όταν πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν την 24χρονη ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και εμφανισιακά φαινόταν εξουθενωμένη. Αυτοί οι δυο μάλιστα βοήθησαν την Γεωργία να εντοπίσει που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της καθώς εκείνη δεν το θυμόταν.

Ο εργοδότης αναμένεται να καταθέσει και για όσα προηγήθηκαν πριν η κοπέλα πάει στο πάρτι. Η 24χρονη έκανε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι του και στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο στο πάρτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ