Ο πιο παραμυθένιος δρόμος βρίσκεται στην Ελλάδα – Έχει γίνει το απόλυτο viral

Ο πιο παραμυθένιος δρόμος βρίσκεται στην Ελλάδα – Έχει γίνει το απόλυτο viral

Ένα παραμυθένιο, χειμερινό σκηνικό απαθανάτισε ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα video λίγων δευτερολέπτων από έναν χιονοσκέπαστο δρόμο της Φλώρινας, φέρνοντας στο φως εικόνες από μια άλλη Ελλάδα.

Ένα παραμυθένιο, χειμερινό σκηνικό απαθανάτισε ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Φλώρινα, φέρνοντας στο φως μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Το video το οποίο δημοσίευσε ο Έλληνας φωτογράφος έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερόλεπτα, όμως η δύναμη της εικόνας και η ομορφιά του τοπίου είναι τέτοια που μεταδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω των κοινωνικών δικτύων και ειδικότερα του Instagram.

Ο χιονοσκέπαστος δρόμος είναι εκείνος που ενώνει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι και κάθε χειμώνα καλύπτεται με αυτό το εντυπωσιακό λευκό πέπλο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και άλλους να ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες για τη διαδρομή που πρωταγωνιστεί στο σύντομο video του Στέφανου Αντιμάντο και μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη. Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ