«Σφαγή» on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – Τι συνέβη

«Σφαγή» on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – Τι συνέβη

Ο δικηγόρος του ιερέα, που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια, άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδάς του

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αρχικά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εντολέα του, λέγοντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δε υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την  ανήλικη και γι’ αυτό ανέλαβε την υπόθεση.

Υποστήριξε επίσης ότι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και δεν πρέπει να δικάσουμε τον ιερέα αν δεν τον ακούσουμε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καταγγελία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

Συμπλήρωσε δε ότι στο πλευρό του ιερέα θα έρθουν 9 μάρτυρες υπεράσπισης και είπε επίσης ότι τη μέρα που καταγγέλλεται ο βιασμός υπήρχε πανήγυρη στον ναό και ήταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο με τόσο κόσμο στην εκκλησία.

Διαβεβαίωσε ότι ο εντολέας του ουδέποτε είχε σωματική επαφή με την ανήλικη και τόνισε ότι το Ανηλίκων τον παρακολουθούσε επί 3 μήνες πριν παρέμβει χωρίς να εντοπίσει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρόπουλος, χάνοντας τη ψυχραιμία του από τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη αφήνοντας αιχμές αναφερόμενος σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδας του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Παπαδάκης καταφέρθηκε κατά του συνηγόρου λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη του και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εξοργισμένος, είπε στον δικηγόρο: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι σε θέση θα θίξεις την τιμή και υπόληψή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ