Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οδηγοί παρατάνε τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και μπαίνουν στον Προαστιακό

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οδηγοί παρατάνε τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και μπαίνουν στον Προαστιακό

Τα όσα βίωσαν το μεσημέρι και το απόγευμα οι οδηγοί στην Αττική Οδό, μόνο με εφιάλτη μπορεί να παρομοιαστούν.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» βρήκε μάλλον «απροετοίμαστη» την Αττική Οδό και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί για ώρες έφτασαν τους οδηγούς στα όρια τους. Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν για ώρες και οι οδηγοί παρέμεναν μέσα, ενώ έξω λυσσομανούσε η χιονοθύελλα.

Η Αττική οδός είπε πως κάποια φορτηγά δίπλωσαν στο ύψος του Γέρακα και τα εκχιονιστικά ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στα σημεία όπου υπήρχε πρόβλημα.

Οι ουρές των αυτοκινήτων στο κατάλευκο τοπίο των 70 χιλιομέτρων της Αττικής Οδού, ήταν τεράστιες. Μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι. Και κάποιος οδηγός για να διανύσει μια απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων έκανε 4 και 5 ώρες.

Οδηγοί σε απόγνωση

Μέχρι και η Πυροσβεστική ζήτησε από την Τροχαία να συνδράμει και να μην επιτρέπει σε άλλα οχήματα να πλησιάζουν τις εισόδους – εξόδους της Αττικής Οδού γιατί γινόταν το αδιαχώρητο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο twitter δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι αγανακτισμένοι οδηγοί που βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητα τους, τα παράτησαν, πήδηξαν στις γραμμές του Προαστιακού προκειμένου να φτάσουν στον σταθμό της Κάντζας και να φύγουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ