Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει το βίντεο που αναλύουν οι αρχές; – Κατασχέθηκαν κινητά και άλλων προσώπων

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει το βίντεο που αναλύουν οι αρχές; – Κατασχέθηκαν κινητά και άλλων προσώπων

Οι εξελίξεις στο θέμα του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είναι ραγδαίες.

«Φωτιά» έχει πάρει η έρευνα όλων των στοιχείων από τις αρμόδιες αρχές τόσο για το θέμα του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, όσο και για το θέμα του κυκλώματος μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών που όπως δείχνουν είναι δυο υποθέσεις που συνδέονται καθώς φέρονται να εμπλέκονται ίδια πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση, που έκριναν οι αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν. Μέχρι στιγμής, οι αρχές κατέχουν 6-7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Οι έρευνες γίνονται παράλληλα, καθώς ένα στοιχείο που συνδέεται με το κύκλωμα, μπορεί να δώσει ταυτόχρονα απαντήσεις για την υπόθεση της 24χρονης, όπως και το αντίστροφο. Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Ένα βίντεο που απασχολεί

Όμως από τις μαρτυρίες διαφόρων προσώπων για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, έχει προκύψει η ύπαρξη ενός ερωτικού βίντεο που το συνδέουν με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα και δυο άντρες που συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος άνδρας, φαίνεται να βιντεοσκοπεί.

Οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει και πλέον οι αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού. Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Το τάμπλετ της ΕΛΑΣ που «σπάει» τα πάντα

Το makthes αναφέρει ότι σύμφωνα με έμπειρους αξιωματούχους της αστυνομίας, ο χρόνος από την κατάσχεση των συσκευών μέχρι να ανιχνευτούν όλα όσα κρύβονται μέσα τους, είναι ελάχιστος. Αυτό οφείλεται σε ένα πολυεργαλείο που διαθέτουν οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, που «σπάει» τα πάντα και ανιχνεύει ακόμα και διαγεγραμμένες πληροφορίες και διεγερμένα βίντεο και φωτογραφίες. 

Πρόκειται για ένα ειδικό εξοπλισμό που προέρχεται από εταιρεία του Ισραήλ. Ο «ανιχνευτής» είναι ένα σύστημα σε μορφή τάμπελτ που συνδέεται με κινητά, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που κατάσχονται. Αν υπάρχουν κωδικοί ασφαλείας, «σπάνε» μέσα σε λίγες ώρες, με την βοήθεια ενός εξαρτήματος που μοιάζει με μια μικρή κάμερα χειρός και τοποθετείται πάνω από την οθόνη του κινητού, πραγματοποιώντας μέσα σε ένα λεπτό πάρα πολλές δοκιμές για να το ξεκλειδώσει.

Κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Επί δυο ώρες κατέθετε στην αναξκρίτρια σήμερα ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος για τις εξετάσεις της 24χρονης. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης. Αυτές δεν έχουν έρθει ακόμη από την Ελβετία, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο τέλος της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ