Θεσσαλονίκη: Την Τετάρτη η κηδεία του 19χρονου Αλκη

Θεσσαλονίκη: Την Τετάρτη η κηδεία του 19χρονου Αλκη

Το δολοφονικό δρεπάνι, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος, βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Αναυδο το πανελλήνιο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη  από επίθεση οπαδών στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν φίλοι και συγγενείς την Τετάρτη στις 12 στη Βέροια όπου ζούσε.

Η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Βέροιας. Όσοι γνώριζαν τον άτυχο νεαρό κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων με αγάπη για το ποδόσφαιρο, μακριά, ωστόσο, από φανατική δράση και συμπλοκές. Ο θείος του άτυχου νέου είπε ότι «ο Άλκης δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, μιλώντας στο ThessToday.gr, εξέφρασε αποτροπιασμό για το τραγικό περιστατικό. Δίνοντας ένα μήνυμα καταδίκης του φανατισμού και της τυφλής οπαδικής βίας, είπε χαρακτηριστικά:

«Άπαντες καταδικάζουμε. Είναι πολύ κρίμα να χάνονται έτσι ζωές. Είναι δυσνόητο για τον κοινό νου ότι χάνονται σήμερα ζωές με αυτόν τον τρόπο».

Υπενθυμίζεται πως το δολοφονικό δρεπάνι, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος, βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ