Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι απαντά η 24χρονη στην ΕΛ.ΑΣ.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι απαντά η 24χρονη στην ΕΛ.ΑΣ.

Απάντηση στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης για τις τοξικολογικές εξετάσεις της δίνει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι »κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο» και έπειτα έδωσε την εντολή» αναφέρει η 24χρονη (φωτογραφία, επάνω) μέσω του Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

«Εψαχνα για περίπου 40 λεπτά»

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Εψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Εβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή »δώσε τα ούρα»».

Η ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική

Χθες Τρίτη, το βράδυ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα η ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης παρουσίασε τους χρόνους κατά τους οποίους ελήφθησαν τα δείγματα τόσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης όσο και για την εξέταση του γενετικού υλικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ