Δολοφονία Άλκη: Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο της «Θύρας 4»

Δολοφονία Άλκη: Έφοδος της Αστυνομίας στον σύνδεσμο της «Θύρας 4»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα που στεγάζεται ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ, Θύρα 4.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη έπειτα από ενέδρα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει τα πάντα για να βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι του 19χρονου αδικοχαμένου φίλαθλου του Άρη και στο πλαίσιο αυτό έκανε έφοδο σε διαμέρισμα που στεγάζεται ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ, Θύρα 4.

Συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έκανε «ντου» σε διαμέρισμα επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να βρει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τους πάντες και έχει οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί συνέλεξαν ευρήματα και αποχώρησαν, ενώ μέσα στη μέρα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου, ενώ όπως διαβάσατε από «to10», ένας από αυτούς φαίνεται να εμπλέκεται στην επίθεση στον Άλκη, που προκάλεσε τον θάνατο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ