Δολοφονία Άλκη: Μια προσαγωγή μετά το «ντου» σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ – Βίντεο από τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν

Δολοφονία Άλκη: Μια προσαγωγή μετά το «ντου» σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ – Βίντεο από τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν

Αυτό το άτομο έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο βρισκόταν μέσα στο σύνδεσμο εκείνη τη χρονική στιγμή

Σε μια προσαγωγή προχώρησαν οι αρχές, μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αναζητώντας στοιχεία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, προσήχθη άτομο από τον σύνδεσμο των Αμπελοκήπων. Αυτό το άτομο έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο βρισκόταν μέσα στο σύνδεσμο εκείνη τη χρονική στιγμή.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να είναι άτομο που βρέθηκε τυχαία στον σύνδεσμο εκείνη τη στιγμή, ωστόσο η αστυνομία θα προσπαθήσει να δει αν το εν λόγω άτομο έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Άλκη.

Την ίδια στιγμή, το MEGA δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν στους συνδέσμους του «δικέφαλου του Βορρά».

Δείτε το βίντεο:

Στο στόχαστρο ένα ακόμη πρόσωπο

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ακόμα ένα άτομο, το οποίο συμμετείχε στην επίθεση και έχει ταυτοποιηθεί από το σωματότυπό του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, έχει ύψος περίπου 1.80-1.90, είναι εξαιρετικά γυμνασμένος και διακρίνεται στο βίντεο στην ομάδα που επιτέθηκε στην παρέα του Άλκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ