Αγώνας δρόμου από την αστυνομία για τη σύλληψη των συνεργών – Είδαν από τη βάση δεδομένων τη φυγή του 20χρονου

Αγώνας δρόμου από την αστυνομία για τη σύλληψη των συνεργών – Είδαν από τη βάση δεδομένων τη φυγή του 20χρονου

«Τρέχουν» οι έρευνες της Αστυνομίας, που ανησυχεί για κινήσεις των δραστών, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Αναφέρεται πως ένας εξ αυτών έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας… τρέχουν, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού και των φίλων του στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο κίνδυνος κάποιοι εξ αυτών να οργανώσουν τις κινήσεις τους για να διαφύγουν τη σύλληψη είναι ορατός. Την Παρασκευή, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλεξης Κούγιας, εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως δεν έχει συλληφθεί μέχρι τώρα κανένας από τους συνεργούς.

Επίσης, διέρρευσε και μια πληροφορία πως ένας από τους δράστες και φίλος του 23χρονου διέφυγε στην Αλβανία την Πέμπτη (5/2) για να γλιτώσει τη σύλληψη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος ήταν μέλος του ίδιου συνδέσμου και συμμετείχε και στην αιματηρή επίθεση το 2019 σε δύο οπαδούς του Άρη, πάλι στην περιοχή του Χαριλάου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν χθες το μεσημέρι. Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Εκείνο που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι μη σύλληψη των υπολοίπων 6 -7- 8 (δραστών) που πήγαν να σκοτώσουν ανθρώπους», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Κούγιας, ο οποίος επανέλαβε την ανησυχία του για τις αστυνομικές έρευνες με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «LiveSport»:

«Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν. Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα».

Οι Αρχές εκτιμούν πως πέρα από τον βασικό κατηγορούμενο στη δολοφονία εμπλέκονται συνολικά τουλάχιστον 12-15 άτομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ