Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο ορειβάτες

Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο ορειβάτες

Δύο από τους τρεις ορειβάτες έχουν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις τους στα Καλάβρυτα.

Δύο είναι οι ορειβάτες που έχουν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις τους στα Καλάβρυτα, όπως τόνισαν στελέχη της πυροσβεστικής στο in.gr. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου, ενώ γίνονται προσπάθειες για να τους προσεγγίσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν βρεθεί μπουφάν, κράνος, σακίδιο και αντικείμενα που εξετάζεται αν ανήκουν στους τρεις αναρριχητές που χάθηκαν στο σημείο

Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της έρευνας εξέδωσε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, κάνοντας λόγω για χιονοστιβάδα η οποία «πιθανότατα παρέσυρε τους αναρριχητές στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν την επιθυμητή διαδρομή».

Ελικόπτερο και drones

Στην περιοχή αυτή την ώρα επιχειρούν 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνα και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, περιπολικό της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως επίσης και ένα ελικόπτερο του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας – διάσωσης.

Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμει κλιμάκιο εννέα εθελοντών – διασωστών, του παραρτήματος Αχαΐας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ