Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Τι προσπαθούσε να κρύψει ένας από τους χούλιγκαν

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Τι προσπαθούσε να κρύψει ένας από τους χούλιγκαν

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον Άλκη

Νέα βίντεο ντοκουμέντα έρχονται στο φως από την δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Θεσσαλονίκη και αποτυπώνουν την βαρβαρότητα με την οποία χτύπησαν οι δράστες.

Οι σκηνές φρίκης σοκάρουν, καθώς ακούγεται ξεκάθαρα και ήχος.

Στα βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Φαίνονται τα αυτοκίνητα από τα οποία αποβιβάζονται οι νεαροί για να κάνουν την δολοφονική επίθεση. Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Τι προσπαθούσε να κρύψει στο μπουφάν

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Φαίνεται μάλιστα να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Να σημειωθεί ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Η πορεία των ΙΧ των δραστών λίγο πριν την επίθεση

Σημειώνεται πως χθες είδες το φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 19χρονου.

Σε αυτό φαίνεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η διέλευση των οχημάτων γίνεται περίπου 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν δηλαδή οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των φίλων του

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους δύο φίλους του Αλκη που δέχθηκαν την επίθεση. Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρει:

«Την ώρα που άρχισαν να μας χτυπούν έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών και προσπαθούσα να προστατευτώ. Αυτός με το μαχαίρι για κάρφωνε στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει «βοήθεια, δεν μπορώ πονάω». Τότε γύρισα και τον είδα πεσμένο στο πεζοδρόμιο και από πάνω του να τον χτυπάνε τέσσερις. Προσπάθησα να πηδήξω πάνω από τα σκαλιά πάνω Άλκη για να τον σώσω από τα χτυπήματα προστατεύοντάς τον με το σώμα μου»

Την ώρα που προσπαθούσε να προστατεύσει τον Άλκη τον κράτησαν τρία άτομα και τότε δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με ρόπαλο με αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά λέει, να κοντέψει να λιποθυμήσει.

Τότε άρχισε να τον καρφώνει ξανά με το μαχαίρι ένας από τους δράστες έως ότου η δολοφονική ομάδα αποχώρησε.

Ο ίδιος προσπάθησε, αν και τραυματισμένος, να σηκώσει όρθιο τον Άλκη.

Διένυσε δύο μέτρα αλλά ήταν τόσο βαρια χτυπημένος που κατέρρευσε και δεν μπορούσε πια να επικοινωνήσει μαζί του, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα από το πόδι του και από το κεφάλι του. Τότε πήρε το κινητό του και κάλεσε τον πατέρα του σε βοήθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ