Δολοφονία Άλκη: Βίντεο με τους κατηγορούμενους στην εξέδρα γηπέδου του ΠΑΟΚ πριν τον φόνο

Δολοφονία Άλκη: Βίντεο με τους κατηγορούμενους στην εξέδρα γηπέδου του ΠΑΟΚ πριν τον φόνο

Δείτε όσα αναφέρει το ρεπορτάζ.

Νέα στοιχεία και βίντεο έρχονται συνεχώς στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Όπως είχε γίνει γνωστό οι κατηγορούμενοι, πριν την δολοφονία παρακολούθησαν έναν αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στο MEGA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνονται οι πρώτοι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της επίθεσης, να βρίσκονται σε αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους, πριν το φονικό.

Το βίντεο είναι από κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

Μετά το τέλος του αγώνα μετέβησαν στα γραφεία του συνδέσμου, και από εκεί στο σημείο όπου σκότωσαν τον άτυχο 19χρονο, αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ και στη συνέχεια πήγαν στον σύνδεσμο, απ’ όπου φαίνεται πως αποφασίστηκε η καταδρομική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Εκεί άφησαν τα κινητά τους τηλέφωνα – προφανώς για να μην εντοπιστεί τι ακριβές στίγμα τους- και πήραν όπλα για την επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ