Άλκης: Σκληροί χούλιγκανς από παλιά – Ηταν και στον τελικό του κυπέλλου τον Μάιο

Άλκης: Σκληροί χούλιγκανς από παλιά – Ηταν και στον τελικό του κυπέλλου τον Μάιο

Εξι από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αλκη είχαν έρθει στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο για τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Σάββατο 22 Μαίου 2021 και στο Ολυμπιακό Στάδιο διεξάγεται ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, υπό το φόβο επεισοδίων αλλά και εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων, αποφασίζει να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών.

Μόνο 100 άτομα παρακολούθησαν εκείνο το ματς, με τις ομάδες να δικαιούνται μόλις 11 προσκλήσεις.

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ είχε δικαίωμα να δώσει 11 προσκλήσεις σε δικούς του ανθρώπους, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, όπως θυμόμαστε οι περισσότεροι, παρά την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών, χούλιγκαν της ομάδας του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, στον παράνομο σύνδεσμο της Μαινάνδρου, ο οποίος έκλεισε μετά τη δολοφονία του Αλκη.

Θέλησαν να κάνουν πορεία, αν και η Αστυνομία είχε απαγορεύσει τις συναθροίσεις υπό το φόβο επεισοδίων. Υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις, έπεσαν μολότοφ και βεγγαλικά κι ευτυχώς δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια.

Το ενδιαφέρον από αυτή την ιστορία είναι άλλο. Είναι ότι μέσα στην ομάδα των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που μαζεύτηκε στην Ομόνοια ήταν και οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη.

Αστυνομικός που κατέθεσε για την υπόθεση, μια κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη, από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, έρχεται να συνδέσει τους συτλληφθέντες με εκείνον τον τελικό, τον περασμένο Μάιο.

Ο αστυνομικός καταθέτει τα εξής, όπως φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο: «Περαιτέρω διαπιστώθηκε από την Υπηρεσία μας ότι ο Carciu, o Demirazi (Γ), Χατζηκωνσταντίνου (Δ), Σαρακατσάνος (Ε), Κουμαρόπουλος (Θ) και Κάμβο (Ι) είχαν ελεγχθεί από αστυνομικές Υπηρεσίες στην Αθήνα στις 23-05-2021 στον τελικό του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ. Άλλο τίποτε δεν έχω να προσθέσω». 

Δηλαδή, έχουμε να κάνουμε όχι απλά με οργανωμένους οπαδούς, αλλά με σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αραγε τους αγνοούν ακόμη οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ; Δεν τους γνωρίζουν, αλλά αυτοί είναι πρώτοι στα επεισόδια, στις προκλήσεις άλλων οπαδών και τελικά σε επιθέσεις και δολοφονίες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ