Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας: Έστειλαν 22χρονο στο νοσοκομείο – Τους χτύπησαν και τους έκλεψαν

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας: Έστειλαν 22χρονο στο νοσοκομείο – Τους χτύπησαν και τους έκλεψαν

Ομάδα 15 ατόμων που ανήκει σε οπαδικό σύνδεσμο στην Ελευσίνα ξυλοκόπησαν δύο νεαρούς και τους λήστεψαν στέλνοντας έναν εξ αυτών στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων

Στο νοσοκομείο αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση κατέληξε ένας 22χρονος που μαζί με έναν 19χρονο φίλο του δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 χούλιγκανς στην Ελευσίνα. Οι δράστες είναι μέλη οπαδικού συνδέσμου και οι αρχές ερευνούν αν η ομάδα επιτέθηκε στους δύο νεαρούς επειδή ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας ή για να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απόγευμα του Σαββάτου, και ενώ οι δύο φίλοι προχωρούσαν επί της οδού Κανελλοπούλου, ομάδα περίπου 15 ατόμων – μέλη οπαδικού συνδέσμου τους πλησίασε.

Ένας εξ αυτών γρονθοκόπησε τον 19χρονο. Όταν, όμως, ο 19χρονος κατάφερε να ξεφύγει, οι δράστες έπεσαν πάνω στον δεύτερο, τον χτύπησαν με αγριότητα με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι, και τον εγκατέλειψαν ξυπόλυτο στον δρόμο, έχοντας αρπάξει και το τσαντάκι του, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, την ταυτότητά του και 30 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα – ένα εκ των οποίων ήταν λευκό- και διέφυγαν προς Ελευσίνα.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από τις έρευνες των αρχών για το περιστατικό έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ