Η ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ για το περιστατικό με την ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα

Η ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ για το περιστατικό με την ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα

Όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του το σούπερ μάρκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Lidl Ελλάς για το περιστατικό με την ηλικιωμένη που «πιάστηκε» να κλέβει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στο Ίλιον.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία αναφέρει ότι «η διοίκηση έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε».

Τονίζει ακόμη ότι «το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας, μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Lidl Hellas για το περιστατικό με την ηλικιωμένη στο Ίλιον

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι υπήρξε επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με την εταιρεία για να σταματήσουν οι νομικές διαδικασίες εις βάρος της 70χρονης, η ιστορία της οποίας έχει προκαλέσει συγκίνηση.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ