ΠΑΣΟΚ: Πέθανε στα 101 ο γηραιότερος ψηφοφόρος του – Το σύνθημα στην τελευταία δημόσια εμφάνιση

ΠΑΣΟΚ: Πέθανε στα 101 ο γηραιότερος ψηφοφόρος του – Το σύνθημα στην τελευταία δημόσια εμφάνιση

Δείτε το βίντεο

Κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής, με το ΠΑΣΟΚ να είναι μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του. Ο θάνατός του, προκαλεί συγκίνηση στα Τρίκαλα και όχι μόνο…

Ο λόγος για τον κ. Οικονόμου από τα Τρίκαλα, ο οποίος έγινε ΠΑΣΟΚ και δεν το εγκατέλειψε ούτε στις δύσκολες μέρες των τελευταίων δύο δεκαετιών!

Μάλιστα έπαιρνε μέρος στις εκλογές διαδικασίες του κόμματος και πίστευε πως η παράταξη θα ανακάμψει. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη, μίλησε λίγο πριν μπει στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει και είχε πει το αγαπημένο του σύνθημα.

Περίμενε με χαρά να πάει στην κάλπη να ψηφίσει, όπως αναφέρει το στενό συγγενικό περιβάλλον του εκλιπόντος και να δώσει το παρών πριν δύο μήνες για την ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, παρά τα προβλήματα λόγω γήρανσης.

Ο Λεωνίδας Οικονόμου 101 ετών, είχε γίνει viral θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Νωρίς το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. από τον Ιερό  Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων Τρικάλων. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Καλλιόπη  και τα παιδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ