Δεν έχει τελειωμό η κόλαση στην Κάρπαθο για το γκέι ροζ βίντεο

Δεν έχει τελειωμό η κόλαση στην Κάρπαθο για το γκέι ροζ βίντεο

Δεν έχει τελειωμό η κόλαση στην Κάρπαθο για το γκέι ροζ βίντεο

Το τελευταίο «αντίο» είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον 59χρονο άνδρα που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά τη διαρροή ροζ βίντεο που απεικόνιζε τον γιο του με έναν άλλον άνδρα, και τον χλευασμό που υπέστη από την κλειστή κοινωνία της Καρπάθου.

Η οικογένεια ανέμενε χθες τη σορό του άτυχου άνδρα από τη Ρόδο, όπου μεταφέρθηκε για να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, και στη συνέχεια τελέστηκε η κηδεία σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας στην οποία συνέβη η τραγωδία, Γιώργο Χατζηκουτσό, ο 34χρονος γιος του αυτόχειρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί και ο ίδιος να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, στον απόηχο της πράξης του πατέρα του.

«Να ξέρετε ότι στο νησί φοβούνται μήπως ο γιος του αυτόχειρα προβεί στην ίδια ενέργεια. Το βίντεο αυτό προφανώς από κάποιον ξεκίνησε και εδώ είναι η σοβαρή δουλειά που έχει να κάνει η Αστυνομία. Το θέμα είναι ότι διακινήθηκε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου κάποιων ανθρώπων παράνομα και καταχρηστικά και ενδεχομένως και εκδικητικά. Το γεγονός αυτό έχει ταρακουνήσει όλο το νησί. Ο άνθρωπος ήταν οικογενειάρχης, άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν δημιουργούσε προβλήματα. Προσωπικά ζητάω να βρεθεί ο διακινητής του βίντεο. Όσο εντατικοποιούνται οι έρευνες τα στόματα ανοίγουν…» δήλωσε.

Την ίδια ώρα, συγγενής του 59χρονου αυτόχειρα έδωσε τη δική του ερμηνεία στην υπόθεση, ενώ έκανε γνωστό πως ο 34χρονος γιος είχε ερωτικές σχέσεις και με γυναίκες. «Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανό να έχουν συμβεί. Τώρα, ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος» είπε και συνέχισε:

«Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε κάποιους σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπάρχει εκβιασμός».

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ