Η Αγγελική Νικολούλη ξέρει τον δολοφόνο – Το κόκκινο σακάκι την… πρόδωσε (Pics, Vid)

Η Αγγελική Νικολούλη ξέρει τον δολοφόνο – Το κόκκινο σακάκι την… πρόδωσε (Pics, Vid)

Η Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή στην εκπομπή της φόρεσε κόκκινο σακάκι. Κι αν αυτό για τους μη φαν της εκπομπής είναι κάτι που ενδεχομένως θα περνούσε απαρατήρητο, για τους φαν είναι σημάδι και μάλιστα πολύ σοβαρό…

Άλλο ένα Φως στο Τούνελ καθήλωσε χθες το τηλεοπτικό κοινό και για δεύτερη συνεχόμενη εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με τη δραματική υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των 3 παιδιών.
Τα παιδιά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έχασαν με δραματικό τρόπο. Το Twitter για άλλη μια φορά πήρε φωτιά με επίκεντρο μάλιστα το κόκκινο σακάκι που φόραγε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο Twitter, η Αγγελική Νικολούλη επιλέγει να φορέσει κόκκινα, κάθε φορά που γνωρίζει τον δολοφόνο υπόθεσης. Κι επειδή αυτή την Παρασκευή ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των τριών παιδιών, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν συνειρμούς.

Τι ακριβώς έχει γράψει η Αγγελική Νικολούλη για τα κόκκινα σακάκια.

Στο βιβλίο της «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014, η Αγγελική Νικολούλη είχε γράψει για το κόκκινο και το μαύρο σακάκι:

«Όταν ερευνώ μυστηριώδεις υποθέσεις σαν την αποψινή, προτιμώ το κόκκινο χρώμα, αν και δεν έχω ψάξει τόσα χρόνια το γιατί. Το μαύρο πάντως δεν το θέλουν πάνω μου οι τηλεθεατές. Το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων»

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ