Φορολοταρία Ιανουάριος 2022: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε χρήματα

Φορολοταρία Ιανουάριος 2022: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε χρήματα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας για τον μήνα Ιανουάριο. Δείτε αν έχετε κερδίσει χρήματα.

Προς το τέλος κάθε μήνα, γίνεται κλήρωση και προκύπτουν αυτοί που κερδίζουν χρήματα από τη φορολοταρία.

Πριν γίνει η κλήρωση, ανεβαίνει στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης της φορολοταρίας μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Σήμερα, η κληρωτίδα της ΑΑΔΕ – εκτός απροόπτων – θα βγάλει με βάση τη νέα δομή της λοταρίας αποδείξεων, 556 τυχερούς λαχνούς.

Φορολοταρια Ιανουαριος 2022: – Αποτελεσματα φορολοταριας Ιανουαριου – Κληρωση Ιανουαριου φορολοταρια: Δείτε αν κερδίσατε τα χρήματα

Από την κλήρωση που έγινε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), αναδείχθηκαν τυχεροί που κέρδισαν χρήματα.

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός στο TAXISnet.

Στο πεδίο «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί», πατάτε στο πεδίο «Εκτύπωση» και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς!

Τα αποτελέσματα με τους τυχερούς λαχνούς αναρτώνται στη σελίδα της ΑΑΔΕ και μπορείτε να δείτε του τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ.

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2022: Τα ποσά που κερδίζουν οι τυχεροί
1 θα κερδίσει 50.000 ευρώ.

5 θα κερδίσουν 20.000 ευρώ.

50 θα κερδίσουν 5.000 ευρώ.

500 θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Φορολοταρια Ιανουαριος 2022: φορολοταρια ή λοταρια αποδειξεων με καρτες – Φορολοταρία Ιανουαρίου 2022 αποτελέσματα: Πως θα μάθετε τα αποτελέσματα

Λοταρια αποδειξεων νικητες: Στους τυχερούς αποστέλλεται μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Εάν κάποιος νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET.

Όμως άμα δεν δηλωθεί τελικά λογαριασμός, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, που θα διαθέτει αναπληρωματικό λαχνό.

Τα χρηματικά έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Φορολοταρια Ιανουαριος 2022: – Αποτελεσματα κληρωσης φορολοταριας Ιανουαριου: Ο λόγος ύπαρξης της φορολοταριας

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Φορολοταρία Ιανουαρίου – Λοταρια αποδειξεων αποτελεσματα – Φορολοταρια Ιανουαριος 2022: Πως υπολογίζονται οι λαχνοί

Το ανώτατο όριο συναλλαγών ορίζεται στα 10.000 ευρώ ανά μήνα και ανά συμμετέχοντα και για κάθε ένα ευρώ που καταναλώνεται με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής υπολογίζεται ένας λαχνός. Ωστόσο οι λαχνοί αυξάνονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

αν το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα αναφοράς υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος, οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα.

Πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, φορολογούμενο και απαλλασσόμενο της υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που είναι η τελευταία για την οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής, μικρότερο των 1.000 ευρώ καθώς και μη υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, απολαμβάνουν διπλάσιους λαχνούς για κάθε ευρώ που καταναλώνουν χωρίς την περαιτέρω προσαύξηση αναλόγως του ποσοστού επί του μηνιαίου εισοδήματος που καταναλώνεται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα, προσαυξάνονται κατά 50% επί των υπολογιζόμενων σύμφωνα με τα ανωτέρω, για κάθε προστατευόμενο τέκνο, όπως προκύπτει κατά περίπτωση από την κοινή ή χωριστή δήλωση εισοδήματος των γονέων.

Πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, φορολογούμενο και απαλλασσόμενο της υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που είναι η τελευταία για την οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής, ίσο ή μεγαλύτερο των 60.000 ευρώ, λαμβάνουν έναν (λαχνό για κάθε ευρώ που καταναλώνουν, χωρίς τις προσαυξήσεις.

Ως μηνιαίο εισόδημα του παρόντος εδαφίου νοείται το 1/12 του ετήσιου, ατομικού, πραγματικού καθαρού εισοδήματος, φορολογούμενου ή απαλλασσόμενου της υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που είναι η τελευταία για την οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής και δεν περιλαμβάνεται το εισόδημα που προκύπτει από την προστιθέμενη διαφορά τεκμηρίων.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον προσωπικό λογαριασμό τους και με e-mail που έχουν δηλώσει στη Φορολογική Διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ