Άνοιξε και η 2η διαθήκη του Ακη Τσοχατζόπουλου – Τι περιλαμβάνει το ηχητικό μήνυμα που άφησε (Vid)

Άνοιξε και η 2η διαθήκη του Ακη Τσοχατζόπουλου – Τι περιλαμβάνει το ηχητικό μήνυμα που άφησε (Vid)

Όσα αναφέρει στο ηχητικό μήνυμα του ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το δεύτερο μέρος της διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προαναγγέλλει τι θα ακολουθήσει στην τρίτη διαθήκη που είναι πιο σημαντική από πολιτικής άποψης. “Η φωνή μου είναι η παρακαταθήκη μου για τα σημαντικά που έχω να αποκαλύψω” ακούγεται να λέει.

Η διαθήκη γράφτηκε τέλη Σεπτέμβρη του 2019 και είναι πολυσέλιδη και χειρόγραφη. “Η φωνή μου αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό γεγονός ότι λειτουργεί σε συνεργασία με το μυαλό μου. Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο έχει τεράστια σημασία να καταθέσω προφορικά πλέον όλα τα σχετικά και σημαντικά στοιχεία γύρω από την υπόθεση ώστε να αποκαλυφθεί και η πραγματικότητα αλλά προπαντός οι ευθύνες αυτών οι οποίοι συνέλαβαν σε αυτό το πράγμα.

Η φωνή μου όπως αποδεικνύεται είναι η παρακαταθήκη μου γιατί αποκαλύπτονται τα πάντα σχετικά με αυτή την υπόθεση με δική μου ευθύνη και πρωτοβουλία και εγγύηση”, ακούγεται χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ