Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα αλλά… τρέμει την Αγγελική Νικολούλη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα αλλά… τρέμει την Αγγελική Νικολούλη

Ζητούσε από την αδερφή της να μάθει τι αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για την υπόθεση της Πάτρας, με τις αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Οι περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές αφιερώνουν μεγάλο μέρους τους στην εν λόγω υπόθεση.

Μια από αυτές είναι το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να είναι από τους πρώτους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και άφησαν να εννοηθεί ότι… κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τους τρεις θανάτους των παιδιών.

Παράλληλα κάθε Παρασκευή, μέσα από το MEGA, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση, ενώ πολλοί θεωρούν -κι όχι άδικα- ότι έχει συμβάλει στις έρευνες της αστυνομίας ώστε να λυθεί το κουβάρι της σκοτεινής αυτής υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως είναι λοιπόν λογικό, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης το 51,9%, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 61,3%.

Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον για τις αποκαλύψεις της εκπομπής φαίνεται πως δείχνει και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ζήτησε να μάθει τι αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και βρίσκεται, η 33χρονη τηλεφώνησε στην αδερφή της και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς είπε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.

Παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί για το αν το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε κάποιο νέο στοιχείο, ή αν μίλησε κάποιος νέος μάρτυρας.

Τρίτη ημέρα σιωπής…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αρχές, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την ώρα της σύλληψής της λειτουργεί στο ίδιο μοτίβο, όπως και πριν πέσει στα χέρια των αρχών.

Δηλαδή, όλες οι κινήσεις της περιγράφονται ως μεθοδευμένες.

Ακόμα, όπως εκτιμούν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη ίσως βρίσκει ψυχολογικό πάτημα σε όσους την εμπιστεύονται. Αυτοί δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ μέχρι και τη σύλληψη της έδειχνε με κάθε τρόπο ότι την απασχολούσε η δημόσια εικόνα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ