Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να μην σβηστούν τα αρχεία από τα κινητά της

Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να μην σβηστούν τα αρχεία από τα κινητά της

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα οκτώ κινητά αλλά και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς έγινε δεκτό, με βούλευμα, το αίτημα της ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μέσα από τις φυλακές η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ζητά να μην σβήσουν τα αρχεία της από τις ηλεκτρονικές συσκευές και «καρφώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει απομείνει από αυτά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Οσο για τον Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε: «Ο Μάνος μου είχε πει την πρώτη μέρα της κράτησής μου ‘μην ακούσεις τίποτα. Ο,τι και αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα’».

«Μιλάνε» τα κινητά και ο υπολογιστής

Υπενθυμίζεται πως η ανακρίτρια ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν, μεταξύ άλλων, και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα  μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Χρήσιμα στοιχεία, όμως, εκτιμάται ότι θα εισφέρει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας θεωρούν πως, μέσα από την άρση,  θα καταφέρουν να συνθέσουν τα άγνωστα κομμάτια του «παζλ» τα οποία, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν σκοτεινά.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από  το «Καραμανδάνειο» της  Πάτρας, το «Ωνάσειο» αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ