Αμετανόητος ο 90χρονος για την δολοφονία του Διευθυντή Αγιογραφίας στην Τήνο – Φωνάζει και βρίζει στο ΑΤ

Αμετανόητος ο 90χρονος για την δολοφονία του Διευθυντή Αγιογραφίας στην Τήνο – Φωνάζει και βρίζει στο ΑΤ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως.

Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 90χρονος συνταξιούχος στη Τήνο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή…πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα».

Καβγάδιζαν συχνά

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Αντιθέτως το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων που πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του γείτονά του.

Σημειώνεται πως το 50χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 90χρονο, ενώ φαίνεται να καβγάδιζαν συνεχώς για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Ο ατυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ