Χαρδαλιάς: «Αν και όποτε χρειαστεί θα προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Χαρδαλιάς: «Αν και όποτε χρειαστεί θα προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Σκληρό μήνυμα για τις τουρκικές προκλήσεις έστειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς από τις Οινούσσες.

Σαφές μήνυμα σε όσους επικαλούνται προσχηματικά την ειρήνη, αλλά λειτουργούν με χαρακτήρα «τρομοκράτη» έστειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, επισκεπτόμενος την Λέσβο, την Παναγιά και τις Οινούσσες.

«Όσοι προσχηματικά επικαλούνται την ειρήνη, τη φιλία, τη συνεργασία αλλά στην πράξη λειτουργούν ως τρομοκράτες στην ευρύτερη περιοχή, θα πρέπει να ξέρουν δύο πράγματα ξεκάθαρα» τόνισε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε:

«Στην Ελλάδα εργαζόμαστε για την ειρήνη, για τη φιλία των λαών, πιστοί στο Δίκαιο, αλλά πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο, προετοιμαζόμαστε μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, όποτε και αν χρειαστεί, να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Από τις Οινούσσες ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο σε μια ακόμα σειρά προκλήσεων από την Τουρκία, με μπαράζ υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά.

Μάλιστα, τα τουρκικά F-16 πέταξαν ακόμα και σε υψόμετρο μόλις 300 μέτρων πάνω από τις Οινούσσες, προκαλώντας τρόμο στους ανθρώπους του νησιού.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή των Φυλακίων και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας για το Πάσχα.

«Από εδώ από τις Οινούσσες, από την Παναγιά, από τα ακριτικά Φυλάκιά μας, χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ