Τήνος: Ατύχημα με πλοίο

Τήνος: Ατύχημα με πλοίο

Το πλοίο για την ώρα έχει κολλήσει στο νέο λιμάνι της Τήνου. Δείτε βίντεο.

Ατύχημα με το πλοίο Super Express έγινε στην Τήνο το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Το πλοίο ξεκίνησε από τη Ραφήνα στις 15:00 το δρομολόγιο προς τα νησιά, αυτή τη στιγμή όμως έχει προσαράξει στο νέο λιμάνι της Τήνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έχει προσκρούσει με την πλώρη, ενώ το Λιμενικό βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος της ζημιάς, ούτε και πότε αναμένεται το πλοίο να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το παρακάτω βίντεο έστειλε στο in επιβάτης του συγκεκριμένου πλοίου.

Δείτε βίντεο μέσα από το πλοίο:

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το πλοίο βρίσκεται «κολλημένο» σε σημείο που υπάρχουν βράχια, ενώ πολίτες στέκονται απέναντί του και παρατηρούν τι έχει συμβεί.

«Κολλημένο» το Super Express

Τι θα γίνει με τους επιβάτες

Αργότερα έγινε γνωστό ότι στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» με προορισμό τη Μύκονο, θα επιβιβαστούν οι 187 επιβάτες του «Super Express» που πρασάραξε το απόγευμα σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα.

Στο καταμαράν «Super Express» επέβαιναν συνολικά 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και οι επιβάτες με προορισμό την Τήνο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Ανδρος, Τήνος, Μύκονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου «Super Express» και η βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ