Του έφυγε το σκάφος πάνω στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου (vid)

Του έφυγε το σκάφος πάνω στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου (vid)

Ένα απίστευτο κι όμως ελληνικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λ. Μαραθώνος όταν ένα ταχύπλοο σκάφος έπεσε στο οδόστρωμα έχοντας προηγουμένως εγκαταλείψει την ασφάλεια και τη θαλπωρή του τρέιλερ.

Τον τίτλο του αμφίβιου διεκδίκησε και μάλιστα με αξιώσεις ένα ταχύπλοο σκάφος, το οποίο θέλησε να αποχωριστεί το τρέιλερ το οποίο το φιλοξενούσε ώστε να διανύσει έστω και μερικά μέτρα πάνω στην καυτή άσφαλτο της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο και δεν θα μπορούσε από το να τραβήξει την προσοχή των διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά από ένα αξιοπερίεργο θέαμα.

Το φουσκωτό σκάφος βρισκόταν στην άσφαλτο, ενώ το τρέιλερ το οποίο το μετέφερε αρκετά μέτρα πιο μπροστά, γεγονός που μαρτυρά ότι ο οδηγός του οχήματος ίσως να μην αντιλήφθηκε άμεσα το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Το ευτυχές στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι παρά την πρώτη του σκάφους στην άσφαλτο, τα οχήματα που ακολουθούσαν κατάφεραν είτε να το αποφύγουν είτε να σταματήσουν εγκαίρως, περιορίζοντας τις μικρές υλικές ζημιές στη γάστρα του σκάφους.

Σε κάθε περίπτωση, η επιμελέστερη πρόσδεση του ταχύπλοου στο τρέιλερ ίσως να είχε αποτρέψει την πτώση, η οποία έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο την ακεραιότητα του ίδιου του σκάφους αλλά και τα οχήματα που κινούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

Δείτε το βίντεο:

@tsolakb συνηθισμένη μέρα στη Βάρης Κορωπίου… #greekcomedy #viral #tiktok #fyp #tiktokgreece #fy #greece ♬ My Heart Will Go On (Titanic) – Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ