Αλλάζει «γραμμή» η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ποιος γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση

Αλλάζει «γραμμή» η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ποιος γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση

Αλλάζει «γραμμή» η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ποιος γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση

Tην ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, τα στοιχεία «δείχνουν» πως έχει υπάρξει αλλαγή… πλεύσης στην υπερασπιστική της γραμμή, με χαρακτηριστική να είναι η αποκάλυψη του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια πως ο πατέρας της 33χρονης τον είχε προσεγγίσει για να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Αν και ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να την αναλάβει, νεότερες πληροφορίες θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προσεγγίσει ξανά τον Απόστολο Λύτρα, με τον γνωστό δικηγόρο να φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Ο δικηγόρος και η 33χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνομιλούν εδώ και αρκετό καιρό, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να θέλει να την εκπροσωπήσει ο γνωστός ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη πριν από τη σύλληψη της 33χρονης για το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Η νέα υπερασπιστική «γραμμή» που χαράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οσον αφορά το τι θα επικαλεστεί ενώπιον του δικαστηρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το MEGA, η 33χρονη θα υποστηρίξει πως δεν σκότωσε η κεταμίνη τη μικρή Τζωρτζίνα αλλά ένα σπανιότατο σύνδρομο από το οποίο πάσχει.

Ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Σιδεράς, που έχει αναλάβει την υπερασπιστική της γραμμή επικαλείται ότι: «Η κεταμίνη δεν σκοτώνει. Δεν έχει καθόλου καρδιοτοξικότητα. Το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί άπνοια και μπορεί να πεθάνει κανείς από την άπνοια όχι από την κεταμίνη».

«Όχι, μας αρκεί, η άπνοια σκοτώνει. Όταν χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα κεταμίνη και προκαλέσει την άπνοια σε έναν άνθρωπο έχει πεθάνει αυτός ο άνθρωπος άρα η κεταμίνη φταίει» δήλωσε από την πλευρά του ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης.

Επίσης, ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης υποστηρίζει ότι οι γιατροί μπέρδεψαν τα μπουκαλάκια και αντί να χορηγήσουν ροκουρόνιο, χορήγησαν κεταμίνη, σκοτώνοντας άθελα τους την 9χρονη Τζωρτζίνα. «Δεν δώσανε ροκουρόνιο, δώσανε από λάθος κεταμίνη γι’ αυτό βγήκε κεταμίνη στα ούρα θετική και το ροκουρόνιο δεν αναγνωρίστηκε ούτε στο αίμα, ούτε στα ούρα» εξήγησε ο Γιώργος Σιδεράς.

«Για να γίνει ένα τέτοιο λάθος θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα διάλυμα το οποίο θα φαινόταν στο διάγραμμα που υπήρχε πάνω από το κρεβάτι της Τζωρτζίνας και να χορηγηθεί η ανάλογη δοσολογία. Συνεπώς μια τέτοια σύγχυση από τους γιατρούς τη θεωρώ σχεδόν αδύνατη» επισήμανε από την πλευρά του ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο κ. Σιδεράς θα πει επίσης πως όλη η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται σε λάθος δρόμο γιατί ασχολείται με τα τρία παιδιά στην Πάτρα ενώ το κλειδί βρίσκεται στη μητέρα και σ’ ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοάνοσο που ισχυρίζεται πως έχει. «Θα έλεγα ότι αυτό πρέπει να το αναζητήσει κανείς στην ασθένεια της μητέρας γιατί η μητέρα πάσχει από ινομυαλγία. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο, το οποίο έχει σχέση με πολλά άλλα όπως και με τον ερυθηματώδη λύκο» είπε ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ