Η συγγραφέας του «πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας», είχε δολοφονήσει τον άνδρα της!

Η συγγραφέας του «πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας», είχε δολοφονήσει τον άνδρα της!

Η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι, συγγραφέας του βιβλίου, «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας» διαπιστώθηκε ότι όντως είχε σκοτώσει τον δικό της.

Πρώτα… ζει και μετά γράφει! Η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι η οποία έχει γράψει το δοκίμιο «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας» κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του συζύγου της.

Κι όμως είναι αλήθεια, η οποία σοκάρει. Η 71χρονη συγγραφέας τελικά κρίθηκε από το δικαστήριο στο Όρεγκον ότι είχε προβεί στην δολοφονία του συζύγου της μετά από τη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε μετά από ένα χρονικό διάστημα στο οποίο λήφθηκαν υπόψη όλα τα στοιχεία που υπήρχαν.

Συγκεκριμένα η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφιμ, όπως υποστήριξαν οι εισαγγελείς σκότωσε τον άνδρα της με δύο πυροβολισμούς στη καρδιά στην σχολή μαγειρικής που δίδασκε εκείνος. Η συγγραφέας αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι ο… ισχυρισμός των εισαγγελέων ότι τον σκότωσε για να λάβει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής που είχε ο Ντάνιελ δεν είναι αληθής, προσπαθώντας να στηρίξει -με επιχειρήματα- τον δικό της ισχυρισμό ότι εάν ζούσε ο Ντάνιελ θα ήταν καλύτερα.

Η 71χρονη συγγραφέας ήταν η πρώτη ύποπτη για τον φόνο του Ντάνιελ, και είχε προφυλακισθεί. Οι δικηγόροι της έκαναν γνωστό μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως θα καταθέσουν έφεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ