Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο μακελάρης του Τέξας προσέγγιζε εφήβους μέσω διαδικτύου και στην Ελλάδα

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο μακελάρης του Τέξας προσέγγιζε εφήβους μέσω διαδικτύου και στην Ελλάδα

Δεν δίσταζε να προσεγγίζει εφήβους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους δείχνει τα “αποκτήματά” του, πολλές φορές προκαλώντας τους τρόμο.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 18χρονο μακελάρη του Τέξας που σκότωσε 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, ο Σαλβαδόρ Ράμος δεν δίσταζε να προσεγγίζει εφήβους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους δείχνει τα όπλα του, πολλές φορές προκαλώντας τους τρόμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νew York Times, ανάμεσα στους εφήβους που δέχθηκαν αιτήματα φιλίας ή και μηνύματα ήταν και παιδιά από την Ελλάδα: «Μέσω του Yubo έφηβοι από την Καλιφόρνια έως την Ελλάδα είπαν ότι είχαν αλληλεπιδράσει με τον Ράμος» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αρκετά παιδιά που ακολουθούσαν τον Ράμος στο Instagram είπαν ότι τον είχαν γνωρίσει για πρώτη φορά σε ιστοτόπους σχεδιασμένους να συνδέουν αγνώστους, συμπεριλαμβανομένου του Yubo, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο ο ένας στον άλλο.

Μια γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε πως συνομιλούσε με τον Ράμος μέσω εφαρμογής όπου άνθρωποι συνομιλούν μέσω βίντεο με αγνώστους. Η γυναίκα είπε ότι κάποτε ο Ράμος είχε κάνει ζωντανή μετάδοση κρατώντας ένα όπλο, ενώ αίμα βρισκόταν στο πάτωμα. Ο μακελάρης υποστήριξε ότι είχε αιμορραγία από τη μύτη.

Ο 18χρονος διατηρούσε διαδικτυακή επαφή με μία 15χρονη από την Γερμανία, την οποία ενημέρωσε για την επίθεση στη γιαγιά του και για το μακελειό που θα ακολουθούσε στο σχολείο.

Η Cece είπε μάλιστα ότι ο Ράμος, σε προηγούμενες συνομιλίες τους, της είχε αναφέρει ότι είχε κακές σχέσεις τόσο με τη μητέρα του όσο και με τη γιαγιά του και ότι είχε προηγουμένως γρονθοκοπήσει τη μεγαλύτερη αδερφή του, κλώτσησε τη γιαγιά του και έσπρωξε μια πρώην κοπέλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ