Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Γαληψό

Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Γαληψό

Το ΙΧ τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια ακούγεται μία γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας να φωνάζει «όχι Θεέ μου μακελειό!»

Σοκάρουν οι εικόνες από την Γαληψό Καβάλας, όπου σημειώθηκε το τροχαίο με τρεις νεκρούς.

Το αυτοκίνητο -μάρκας Audi- στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 22 και 23 ετών έτρεχε με… χίλια για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και καρφώθηκε σε ημιφορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του εν ώρα εργασίας ένας 60χρονος.

Ο θάνατος του πατέρα δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάτω από το ημιφορτηγό, τη στιγμή που ο 60χρονος ξεφόρτωνε κιβώτια σε κεντρικό δρόμο του χωριού. «Να φανταστείτε την ταχύτητα που πέρασαν, δεν κατέγραψε ούτε η κάμερα του μαγαζιού. Ηταν απίστευτο, πραγματικά ένα μακελειό ήταν αυτό σήμερα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA προβλήθηκε βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το ΙΧ να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια ακούγεται μία γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας να φωνάζει «όχι Θεέ μου μακελειό!».

Οι νεαροί είχαν ξεκινήσει με το ΙΧ από την Ξάνθη και είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αρκετά χιλιόμετρα πριν την Γαληψό συνάντησαν μπλόκο της αστυνομίας και διαπιστώθηκε πως το όχημα ήταν ανασφάλιστο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Στη διασταύρωση της Γαληψού, ο οδηγός του Audi χτύπησε πλαγιομετωπικά ΙΧ στο οποίο επέβαιναν μία 44χρονη γυναίκα και ένα 15χρονο κορίτσι, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» στο ημιφορτηγό.

Πριν την Γαληψό, οι νεαροί είχαν περάσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξω από το σχολείο του χωριού Ποδοχώρι, την ώρα που σχολούσαν μαθητές. «Πέρασε μέσα από εκεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αν πω 200 είναι λίγο. Από θαύμα γλίτωσα εγώ και τα παιδιά» λέει κάτοικος της περιοχής.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

«Μου είπε φεύγω μανούλα και σκοτώθηκε»

Τραγική φιγούρα του δυστυχήματος με τους τρεις νεκρούς είναι η μητέρα οδηγού φορτηγού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 55 ετών, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

Ο γιος της έφυγε το πρωί για τη δουλειά, αλλά έμελλε να μην επιστρέψει ποτέ. «Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: »Φεύγω μανούλα». »Στο καλό», του λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε, κυνηγούσε η Αστυνομία κάτι, αυτούς τους λαθραίους… Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί» είπε η μητέρα του θύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ