Δώρα Ζέμπερη: Ο δολοφόνος της φέρεται να ομολόγησε

Δώρα Ζέμπερη: Ο δολοφόνος της φέρεται να ομολόγησε

Ένας 58χρονος Έλληνας σεσημασμένος τοξικομανής συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη συνελήφθη, κρατείται στη ΓΑΔΑ και φέρεται να ομολόγησε πριν από λίγο την πράξη του. Πρόκειται για έναν 58χρονο ημεδαπό τοξικομανή που ήταν σεσημασμένος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, πήγε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να ληστέψει. Όταν είδε τη Δώρα Ζέμπερη, προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα και το κινητό τηλεφωνό της, εκείνη αντιστάθηκε και φώναξε για βοήθεια. Τότε ο συλληφθείς έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε με αυτό 14 φορές. Την άφησε αιμόφυρτη, πήδηξε τον μαντρότοιχο του κοιμητηρίου και κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Από εκεί, πήρε το μηχανάκι που είχε αφήσει στο σημείο κι έφτασε στην Ομόνοια προκειμένου να πουλήσει το τηλέφωνο. Οι Αρχές εντόπισαν τον δράστη μέσω κλειστού κυκλώματος και λόγω του ότι ήταν σεσημασμένος, δεν άργησε να γίνει ο εντοπισμός του κι η σύλληψή του. Ο 58χρονος δεν είχε απενεργοποιήσει τη συσκευή κι αφαιρέσει την μπαταρία από αυτήν κι έτσι συνέχισε να εκπέμπει δίνοντας στίγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ