Χανιά: Τη Δευτέρα η δίκη του 47χρονου εργολάβου που κατηγορείται για ξυλοδαρμό 23χρονου εργάτη με αλυσίδα

Χανιά: Τη Δευτέρα η δίκη του 47χρονου εργολάβου που κατηγορείται για ξυλοδαρμό 23χρονου εργάτη με αλυσίδα

Η είδηση είχε προκαλέσει σοκ και οργή στα Χανιά.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα δικαστεί από το αυτόφωρο δικαστήριο Χανίων 47χρονος εργολάβος από την περιοχή της Κισάμου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 23χρονο αλλοδαπό εργάτη όταν αυτός ζήτησε την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προσδιοριστεί για σήμερα, ωστόσο κατατέθηκε αίτημα αναβολής από τους συνηγόρους του 47χρονου που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης βίας και της οπλοκατοχής.

Μαρμαράς ο 23χρονος

Ο 23χρονος που εργαζόταν ως μαρμαράς σε συνεργείο του εργοδότη του, δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της Τρίτης με αλυσίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος του. Ο 47χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του θύματος και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Την επίθεση κατά του αλλοδαπού εργάτη καταδίκασε σε ανακοίνωση του ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων κάνοντας λόγο για δολοφονική ενέργεια σε βάρος του διότι τόλμησε να ζητήσει από τον εργοδότη του τα δεδουλευμένα ημερομίσθιά του, ύψους 270 ευρώ, τα οποία ο κατηγορούμενος κατακρατούσε περισσότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωση του και το συνδικάτο οικοδόμων Χανίων, μέλη του οποίου βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 23χρονο, ενώ ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσαν το εργατικό κέντρο Χανίων και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ