«Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου» – Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητά να γυρίσει στις φυλακές Κορυδαλλού

«Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου» – Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητά να γυρίσει στις φυλακές Κορυδαλλού

O γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ζητά μετ' επιτάσεως να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον θέλουν νεκρό.

Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημα που είχε υποβάλλει για να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν,  που έχει μεταχθεί ήδη στο Μαλανδρίνο βγαίνει από την καραντίνα και θα μπει στο κελί του κανονικά σαν κατάδικος. Ο ίδιος, ζητά μετ’ επιτάσεως να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον θέλουν νεκρό.

«Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

Ο 34χρονος πιλότος  και έσπευσε να καταθέσει αίτημα στην αρμόδια εισαγγελέα, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού.

Στο αίτημά του, σύμφωνα με το Star,  αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι υπάρχει, όπως λέει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

«Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει «συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

«Απολύτως αναγκαίο να…»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αίτημα στην εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού εστάλη την 1η Ιουνίου.

Σ’ αυτό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι για τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί από το Μαλανδρίνο για λόγους ασφαλείας αλλά και επειδή θέλει να είναι κοντά στους μοναδικούς του συγγενείς, τους γονείς του οι οποίοι διαμένουν στην Αγία Παρασκευή.

«Με την παρούσα αίτηση μου εκθέτω ότι είναι απολύτως αναγκαίο να μην μεταχθώ σε άλλο κατάστημα κράτησης καθόσον συντρέχουν λόγοι ανθρωπιστικοί αλλά και πρωτίστως λόγοι προσωπικής ασφάλειας για την παραμονή μου ως κατάδικος κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα, οι μοναδικοί οικείοι μου, ήτοι οι γονείς μου οι οποίοι διαμένουν μόνιμα και σταθερά στην Αγία Παρασκευή Αττικής» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αίτημά του.

Παράλληλα, αναφέρει προς το συμβούλιο των φυλακών και την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από συγκρατούμενο του στις 10 Ιανουαρίου.

«Η πιθανή μεταγωγή μου σε έτερο κατάστημα κράτησης, επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση, με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας αλλά και της ίδιας μου της ζωής. Τα ανωτέρω δε ενισχύονται και από το γεγονός ότι η υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι απασχολεί τα ΜΜΕ και το κοινό, ενισχύοντας το αίσθημα θανάτωσης μου ακόμα και συγκρατουμένων μου» αναφέρεται στο αίτημά του.

Είμαι «υπόδειγμα κρατουμένου»

Ο 34χρονος συζυγοκτόνος, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι θέλει να δώσει εξετάσεις για να εισαχθεί στη Νομική, ζητώντας και ειδική άδεια για να δώσει πανελλήνιες του χρόνου.

Επίσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπόδειγμα κρατουμένου. «Επειδή πολλάκις με την προσωπική μου συμβολή έχει σημάνει λήξη επικίνδυνων επεισοδίων μεταξύ συγκρατούμενων μου στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού» σημειώνει.

Το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελέως του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού και εντός 10 ημερών εκτιμάται ότι θα περάσει από το συμβούλιο των φυλακών. Αν γίνει δεκτό τότε με νέο αίτημα στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών του υπουργείου θα εξεταστεί η επιστροφή του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ