Επιστολή «φωτιά» αναστατώνει την οικογένεια της Άρτεμης: «Είναι ζωντανή…» – Η έκκληση του πατέρα της

Επιστολή «φωτιά» αναστατώνει την οικογένεια της Άρτεμης: «Είναι ζωντανή…» – Η έκκληση του πατέρα της

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που ξεσήκωσε και την ΕΛ.ΑΣ., αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα για τις λεπτομέρειες που επικαλείται.

Νέα διάσταση στο θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασιλάκου, δίνει μια επιστολή – «φωτιά» που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA με την Αγγελική Νικολούλη.

Την επιστολή έστειλε ένας άγνωστος από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου τον περασμένο Απρίλιο και είχε ως αποδέκτη τον δικηγόρο της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιο Ντούγκα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι ζωντανή»

Οι λεπτομέρειες που επικαλείται ο συγγραφές της επιστολής αναστάτωσαν την οικογένειά της.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς τη μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες ημέρες (σσ: υπενθυμίζεται πως η περίεργη επιστολή εστάλη τον περασμένο Απριλίο) λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…» ανέφερε, μεταξύ άλλων η δακτυλογραφημένη επιστολή που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». 

Δίνει και συντεταγμένες

Ο άγνωστος αποστολέας, ωστόσο, δεν μένει μόνο σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η 19χρονη κοπέλα και υποστηρίζει πως την κρατούν, παρά τη θέλησή της άτομα, που έχουν διαπράξει στο παρελθόν, δυο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σορούς των θυμάτων τους.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες […] από τους δυο άνδρες οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα με τους οποίους είχαν κάποια σχέση. Τον άνδρα τον είχαν θάψει μερικά μέτρα από το σπίτι […] αλλά κατά την τελευταία μετακίνηση της Άρτεμης τον ξέθαψαν και έκαψαν άλλου τα οστά του. Την γυναίκα την έθαψαν στην βιομηχανική περιοχή εκεί κοντά […]. Το πτώμα της διαμελίστηκε αργότερα λόγω έργων».

Όπως επισημάνθηκε η εκπομπή δεν δημοσιοποίησε νωρίτερα τη συγκεκριμένη περίεργη επιστολή μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται ενώ συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε και στα σημεία που υποδεικνύονται.

«Την Άρτεμις την μετέφεραν από το σπίτι σε ένα άλλο κοντά στο προηγούμενο, στις συντεταγμένες […]. ένας από τους άνδρες καθόταν μαζί της και την φύλαγε και ο άλλος έβγαινε από το σπίτι για δουλειές. Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο, ενδιάμεσα των δύο […] Το δεύτερο σπίτι έχει και εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ».

Η έκκληση του πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες των σπιτιών που υποδείκνυε ως «κρησφύγετα» ο άγνωστος αποστολέας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που σύμφωνα με την επιστολή βρισκόταν η Άρτεμις, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής λεπτό προς λεπτό την έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι του.

«Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησαν να ψάξουν το σπίτι μου και τα ‘χασα όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται. Έψαξαν όλο το χώρο μέχρι και στο κοτέτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Άρτεμης Βασίλη, Γιάννης, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ