Πυροβολισμοί στο μετρό του Σαν Φρανσίσκο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στο μετρό του Σαν Φρανσίσκο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Η αστυνομία αναζητά έναν άνδρα. Ο σταθμός όπου ο ύποπτος ξέφυγε βρίσκεται στην καρδιά της διάσημης γειτονιάς Κάστρο του Σαν Φρανσίσκο, η οποία είναι διεθνώς γνωστή για τον LGBTQ ακτιβισμό της.

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε κατάμεστο τρένο του μετρό στο Σαν Φρανσίσκο το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ ανθρώπων, που μπορεί να γνωρίζονταν, μέσα στο μετρό», είπε ο επόπτης, Rafael Mandelman. Σύμφωνα με τον ίδιο, το άτομο που σκοτώθηκε φαίνεται να πήρε μέρος στη συμπλοκή, ενώ ο δεύτερος άνδρας που πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε πιστεύεται ότι ήταν ένας αθώος περαστικός.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί, τοπική ώρα, σε ένα βαγόνι που ταξίδευε μεταξύ των σταθμών Forest Hill και Castro. «Όταν το τρένο σταμάτησε, ο δράστης έτρεξε έξω, μαζί με όλους τους ανθρώπους στο γεμάτο τρένο», είπε η επόπτρια Μύρνα Μέλγκαρ, η οποία εκπροσωπεί το προάστιο Forest Hill.

Η αστυνομία αναζητά έναν άνδρα, που φορούσε σκούρα ρούχα και σκούρο μπουφάν με κουκούλα. Ο σταθμός όπου ο ύποπτος ξέφυγε βρίσκεται στην καρδιά της διάσημης γειτονιάς Κάστρο του Σαν Φρανσίσκο, η οποία είναι διεθνώς γνωστή για τον LGBTQ ακτιβισμό της.

Οι πυροβολισμοί έρχονται μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την παρέλαση υπερηφάνειας του Σαν Φρανσίσκο, η οποία συνήθως προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι βρίσκονται σε εγρήγορση εν μέσω ενός κύματος απειλών για την LGBTQ κοινότητα.

Η υπηρεσία του μετρό ανεστάλη επ’ αόριστον στην περιοχή, καθώς η αστυνομία συγκέντρωνε στοιχεία και οι επιβάτες μεταφέρονταν σε λεωφορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ