Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ στην Αλόννησο – Τα χρέη δεν αφήνουν άλλη επιλογή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ στην Αλόννησο – Τα χρέη δεν αφήνουν άλλη επιλογή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται ξανά στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε τελικά το μπαρ που διέθετε στην Αλόννησο, παρά τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι αυτό θα παραμείνει κλειστό μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και τις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις οποίες ο παρουσιαστής είναι κατηγορούμενος για revenge porn.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη και τη δίκη του, πολλοί πίστευαν ότι αυτό το καλοκαίρι, το κατάστημα θα μείνει κλειστό. Όπως μετέδωσε ο Alpha, πριν από 4 μέρες άνοιξε και υποδέχεται τους πελάτες του.

Τα χρέη του παρουσιαστή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Τα χρέη του τρέχουν και πιέζουν για έσοδα. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί. Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ