Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το περιπολικό και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο σημείο του μοιραίου περιστατικού

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση του ξυλοδαρμού ενός 42χρονου άντρα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρεξήγηση, η οποία δυστυχώς έφτασε σε σημείο ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφεται η άφιξη του περιπολικού στο σημείο που έγινε το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο.

Το περιπολικό, όπως φαίνεται από το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, πέρασε από το σημείο στις 2:07 π.μ. ενώ στις 2:31  π.μ. περνά από την κάμερα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Λίγη ώρα αργότερα, το θύμα, με τραύματα στο κεφάλι, κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν 4-5 νεαροί είχαν συμπλοκή με τον 42χρονο εξαιτίας παρεξήγησης στο διπλανό μπαρ, όπου διασκέδαζαν νωρίτερα.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού. Εκεί είχε μια αντιπαράθεση με κάποιους από την παρέα των νεαρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ