Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του – Πόρισμα τον «καίει» για… χυδαία παιχνίδια

Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του – Πόρισμα τον «καίει» για… χυδαία παιχνίδια

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021

Νέο σοκαριστικό περιστατικό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου παιδιού σημειώνεται στην Πάτρα, καθώς πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του, ενώ τον «καίει» το πόρισμα ψυχίατρου.

Ο πραγματογνώμονας – ψυχολόγος στην Αθήνα ήταν καταπέλτης στο πόρισμά του για την 4χρονη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της και το ίδιο το κοριτσάκι έχει πει, έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα. «Η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι» περιγράφει, μεταξύ άλλων, στο 30 σελίδων πόρισμά του ο πραγματογώνομας – παιδοψυχολόγος.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Εγγραφα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Η πρώτη αναφορά του παιδιού

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς την χαϊδεύει, αλλά και ότι τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριο του πατέρα.

Ομως το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». Η απάντηση από το περιβάλλον της μάνας είναι η εξής: «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει». Εκείνη τη χρονιά η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Η μητέρα είναι εκπαιδευτικός ενώ ο μπαμπάς ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020. Σύμφωνα με τη μητέρα, παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή τουλάχιστον να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους… άλλαξαν όλα! Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του. Ποτέ μόνος του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Εμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την κάψει. Πολλές φορές την χτυπούσε ενώ την είχε στείλει… και στο νοσοκομειο, ενώ πολλές φορές πάλι την τραβούσε σέρνοντάς την! Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο. Θεωρεί μάλιστα ότι στο «κόλπο» είναι και η πρώην πεθερά του.

Πριν από μερικές ημέρες, στις 28 Ιουνίου, έγινε σοβαρό επεισόδιο έξω από το σπίτι της μητέρας. Στις 5 το απόγευμα ο πατέρας πήγε να πάρει το παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς, όπως το δικαστήριο όρισε. Η μάνα αντέδρασε και τότε ο πατέρας την χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου προκαλώντας της θλάση. Εκείνη αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας επέστρεψε στις 8 και το παιδί επιχείρησε να παραλάβει η γιαγιά, και πρώην πεθερά του. Υπήρξε διαπληκτισμός και μάλιστα γείτονες είπαν πως επιτέθηκε με αγκωνιές στη γυναίκα. Στις 8 ήταν μαζί και η μητέρα του η οποία βγήκε από το όχημα και άρπαξε από τα μαλλιά… την πρώην συμπεθέρα της.

Όλα αυτά μπροστά στην 4χρονη η οποία ούρλιαζε και έκλαιγε συνεχώς. Στο σημείο έφθασε και η ΕΛΑΣ, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που έντρομοι έβλεπαν όσα συνέβαιναν! Άπαντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα, το παιδί έμεινε με την μητέρα που είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο. Την επομένη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα. Δεν ασκήθηκε νέα δίωξη, ωστόσο έλαβαν σαφή προειδοποίηση για το μέλλον.

Πηγή: pelop.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ