Εργατικό δυστύχημα: Ένας 31χρονος εργάτης της ΔΕΗ πέθανε από ηλεκτροπληξία

Εργατικό δυστύχημα: Ένας 31χρονος εργάτης της ΔΕΗ πέθανε από ηλεκτροπληξία

Το συνεργείο καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων στο δρόμο Μάρμαρα – Ανατολή όταν, κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, ο γερανός ή κάποιο εργαλείο κοπής, ακούμπησε καλώδιο που βρισκόταν υπό τάση.

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ορεινό χωριό Ανατολή, στην Σπερχειάδα της Δυτικής Φθιώτιδας.

Πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών, που τραυματίστηκε θανάσιμα από το ηλεκτρικό ρεύμα, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού ηλεκτροφόρων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία: Προσπάθησε να σώσει το εγγονάκι του και πνίγηκε

Ο άνδρας, που κατάγεται από την Ευρυτανία, αποτελούσε μέλος εργολαβικού συνεργείου, που έκοβε δέντρα και κλαδιά καθαρίζοντας το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο εργαζόμενος χτυπήθηκε από το ρεύμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα στοιχεία σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας lamiareport.gr, ήταν η τελευταία ημέρα των εργασιών του συνεργείου στην περιοχή, καθώς είχε σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ