Βρετανία: Υπουργός έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Βρετανία: Υπουργός έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Απολογούμενη, η Τζένκινς εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση

Τεταμένα είναι τα νεύρα των Συντηρητικών στη Βρετανία εν μέσω πολιτικής θύελλας που οδήγησε στην παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον.

Σε αυτό το πλαίσιο, σάλος προκλήθηκε από την απρεπή χειρονομία της Άντρεα Τζένκινς, η οποία έδειξε σε συγκεντρωμένο πλήθος το μεσαίο δάχτυλό της, κατά την είσοδό της στην Ντάουνινγκ Στριτ την περασμένη Πέμπτη και λίγο πριν αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της υπουργού Παιδείας.

Η Τζένκινς φώναξε στο πλήθος «περιμένετε και θα δείτε», καθώς και «όποιος γελά τελευταίος, γελά καλυτέρα», προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Η απάντησή της

Απολογούμενη, η Τζένκινς εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έφτασε στα όριά της, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι έχει λάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τέσσερις απειλές για τη ζωή της, οι δύο εκ των οποίων τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρχές.

«Αντέδρασα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δηλαδή γιατί θα πρέπει κάποιος να ανέχεται αυτού του είδους τη συμπεριφορά», θα έπρεπε να έχω δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ