Πισπιρίγκου: Κατέθεσε το υπόμνημα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Πισπιρίγκου: Κατέθεσε το υπόμνημα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται για μία ακόμη φορά ότι έκανε κακό στα παιδιά της.

Ένα 17 σελιδο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, που πέρασε όλη την ημέρα μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζοντας το έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την τέλεση της πράξης, επαναλαμβάνει ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά και διατυπώνει «με λύπη», πως αν και τα μεγάλωσε «με φροντίδα και προσοχή», δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν.

Εξιστορεί όλα τα γεγονότα, αρνείται τις κατηγορίες

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, κάνει μια αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων μιας μεγάλης περιόδου από τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τις «επιθυμητές» – όπως λέει – εγκυμοσύνες της και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της οικογενειακής τραγωδίας μέχρι τις 29 Ιανουαρίου του 2022 και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτίνας.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών θα κρίνουν αν οι εξηγήσεις της, μέσω του υπομνήματος, καλύπτουν τα ερωτήματά τους και θα αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως το πιο πιθανόν είναι να κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση δια ζώσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ