Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού – Οι πρώτες εικόνες

Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού – Οι πρώτες εικόνες

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του έκανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, τονίζοντας ότι δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί και δεν παρασύρθηκε όπως ίσως να συνέβη με ένα μεγάλος μέρος της κοινωνίας, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους αφού κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ.

Ήταν λίγο μετά τις 14:00 και αφού είχε γίνει γνωστή η παρέμβαση της εισαγγελίας Εφετών που θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση για την αποφυλάκισή του, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Αφού κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ, ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου βγήκε από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και αφού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δυο βιασμούς, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φεύγει από τη φυλακή. Ήταν λίγο μετά τις 14:00 και αφού είχε γίνει γνωστή η παρέμβαση της εισαγγελίας Εφετών που θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση για την αποφυλάκισή του, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού. 

«Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια» είπε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ