Τροχαίο στο Σπαθοβούνι: Το μοιραίο λάθος του 15χρονου οδηγού

Τροχαίο στο Σπαθοβούνι: Το μοιραίο λάθος του 15χρονου οδηγού

Ένα λάθος του ανήλικου οδηγού, έφερε την τραγωδία για δύο οικογένειες στην Κόρινθο.

Ένα μοιραίο λάθος από τον ανήλικο οδηγό στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου – Τρίπολης –στο ύψος του Σπαθοβουνίου– ήταν η αιτία της νέας τραγωδίας που γράφτηκε με αίμα στους ελληνικούς δρόμους.

Ο τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 15χρονο.

Έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο

Το όχημα που οδηγούσε ο 15χρονος κινούνταν προς Κόρινθο, όμως έκανε λάθος και προσπέρασε την έξοδο.

Όταν το αντιλήφθηκε αυτό, ο οδηγός αποφάσισε να κάνει όπισθεν -αν και κινούνταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας- ώστε να μπορέσει να βγει από την έξοδο και να συνεχίσει στον προορισμό του.

Ο 15χρονος δεν είδε ότι ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με σφοδρότητα.

Στο χειρουργείο

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα, ενώ μπήκε στο χειρουργείο για την αντιμετώπισή τους.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν και έτσι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του.

Ο 17χρονος συνοδηγός του οχήματος έχει χτυπήσει στη μέση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί ο 69χρονος Βρετανός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ