Ρίκι Μάρτιν: Πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση αιμομιξίας – «Ήταν πολύ επώδυνο»

Ρίκι Μάρτιν: Πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση αιμομιξίας – «Ήταν πολύ επώδυνο»

Ο Ρίκι Μάρτιν δικαιώθηκε καθώς ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες

Ο Ρίκι Μάρτιν έκανε την πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με τις κατηγορίες για αιμομιξία από τον ανιψιό του.  Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και δύο εβδομάδες είχε συγκλονίσει τους θαυμαστές του που περίμεναν εναγωνίως να ακούσουν τη δική του εκδοχή.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα socia media ο Ρίκι Μάρτιν εξήγησε γιατί τόσο καιρό δεν μιλούσε για το συγκεκριμένο θέμα. H εντολή προσωρινής κράτησης δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Το αίτημα προήλθε από τον ανιψιό του ο οποίος ζήτησε την απόρριψη της υπόθεσης. Όπως αναφέρει το TMZ η υπόθεση έκλεισε οριστικά.

Πρώτες δηλώσεις

Ο 50χρονος σταρ θέλει να ξεκινήσει, όπως είπε, μια διαδικασία θεραπείας: «Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή», είπε και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν».

«Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ