Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο

Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο

Δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του αστυνομικού, που συνελήφθη στη Λέσβο, για τον βιασμό της 14χρονης.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε την Δευτέρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης (σχετικό το από 30-07-2022 Δελτίο Τύπου).

Διαβάστε επίσης: Σεξουαλική κακοποίηση: Σοκ από τον βιασμό ανήλικης από αστυνομικό – Πώς προσέλκυε τα θύματά του

Πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του δράστη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν, καθώς και στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού ή ασελγών πράξεων, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8779700 και 10301 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη.

Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ