Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη του υπόπτου – Τι τον πρόδωσε

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη του υπόπτου – Τι τον πρόδωσε

Το μεσημέρι υπολογίζεται ότι θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα

Ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει οι αρχές για να εντοπίσουν τον βασικό ύποπτο της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι. Ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στις 12 το μεσημέρι, καθώς εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Μακεδονία μαζί με μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα για την κεντρική Ευρώπη. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε έρθει σε επαφή με την αστυνομία βαλκανικών χωρών καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ο φερόμενος ως δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν θα μπορούσε να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας, όπως και συνέβη.

Οι αστυνομικοί της Βόρειας Μακεδονίας είχαν φωτογραφίες του 20χρονου και έτσι κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον παραδώσουν στις ελληνικές αρχές το πρωί του Σαββάτου. Κρίσιμο ήταν το γεγονός ότι το σήμα από το κινητό του φερόμενου ως δράστη εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη, πριν αυτό χαθεί εντελώς. Έτσι η προσοχή των αρχών στράφηκε στα βόρεια σύνορα της χώρας και υπήρξε στενή συνεργασία με τις αρχές των γειτονικών χωρών. Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος εξαφανίστηκε το ίδιο βράδυ της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι γεγονός που μαζί με άλλα επιβαρυντικά στοιχεία τον καθιστούν βασικό ύποπτο.

Τι πρόδωσε τον 20χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος είχε πάρει μαζί του το κινητό της 17χρονης Νικολέτας χωρίς τη sim, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας. Το σήμα του κινητού εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Για την υπόθεση o υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Η ανακοίνωση για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Πακιστανός φερόμενος δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση o Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ